Top.Mail.Ru

Перейти к содержимому

Фотография

РМЭС-Базовый, Львов (9-18 ноября 2018)

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 5

#1 -AlphA-

-AlphA-

Тренер РМЭС

• Достойный Член
  • Pip
  • 145 Cообщений
144
Очень хороший

Отправлено 18 Ноябрь 2018 - 18:21

Пішем, хлопи!
  • 0
Тренер РМЭС

http://rmes.ru/team/alpha/

Реклама

Реклама
Хочешь убрать эти баннеры? Пройди регистрацию на форуме.

#2 den.denysiuk

den.denysiuk
  • Участник
  • 1 Cообщений
0
Обычный

Отправлено 19 Ноябрь 2018 - 13:58

Привіт.

Дякую тренерам, учасникам і організаторам за чудово проведений час.  База - це те що дійсно змінює життя на краще.

10 днів були водночас і важкими і веселими.

Важкими - тому що прийшлось покинути свою зону комфорту і почати себе прокачувати як чоловік.

А веселою частиною були як польові заняття так і лекції, а заслугою є гарне почуття гумору тренерів.

За час базового тренінгу я відчув зміни в собі, ці зміни побачили оточуючі і взагалі тепер будні стали куди веселішими. 

Заслуга тренерів в тому, що детально могли проаналізувати наші помилки і домогли поставити нас правильний шлях.

Саппортам було не легше, інколи вони в прямому розумінні брали нас за руку і підводили до дівчат, бо ми тупили дуже.

З бази кожен взяв те що хотів, моєю ціллю було перемогти страх підходу і прокачати особистість.

Страх підходу забрали за перші дні бази, тепер ми володіємо базовими знаннями як підійти, як торкатись і як тримати розмову т.д.

Прокачка особистості - справа куди масштабніша, ми отримали інструкції і тепер все в наших руках.

На мою думку база є ніобхідністю в житті чоловіка, тоді щасливих жінок стає більше а це дуже надихає.

Дякую.

• 0

#3 Nazar_lv

Nazar_lv
  • Участник
  • 1 Cообщений
0
Обычный

Отправлено 20 Ноябрь 2018 - 18:07

Протягом життя моє спілкування з дівчатами складалося неоднозначно. Підхід до дівчини на вулиці, чи взагалі знайомство з незнайомою дівчиною було дуже складним і закінчувалося, як правило, розчаруванням.

За цей короткий проміжок часу, який тривала БАЗА я здобув більше знань і досвіду ніж за все попереднє життя.

Подана інформація чітко структурована. Тут є всі основні принципи знайомства, зацікавлення дівчини в собі і так далі до сексу і, що дуже важливо, до правильного завершення стосунків.

Тренери досвідчені і подають інформацію, яка була отримана через багаторічний досвід спілкування з протилежною статтю, а також розказують приклади з власного досвіду.

Практичні завдання - це взагалі окрема тема! Це те, що заставило мене почати серйозно змінюватися і працювати над своїми страхами і обмежуючими переконаннями. А хлопці з саппорту

давали "чарівного пінка" при необхідності, а також вказували на помилки і підказували як краще зробити.

Мужики, якщо у вас проблеми у стосунках з дівчатами, ви скромні чи закомплексовані і вам це надоїло, то треба змінюватися і рухатися вперед! БАЗА це той перший і такий важливий крок.

Я шкодую тільки про те, що не потрапив сюди на кілька років раніше, то ж не повторюйте моєї помилки, не втрачайте дорогоцінний час!

• 0

#4 pashochok

pashochok
  • Участник
  • 1 Cообщений
0
Обычный

Отправлено 21 Ноябрь 2018 - 14:43

Розпочну з самого початку.

За все життя я ніразу не підходив знайомитись з дівчатами, був знайомий тільки з тими хто був в колі друзів і на роботі. І тут мені стукнуло 30, а з цим  появилось і непереборне бажання знайти постійну партнерку з якою в майбутньому можна створити сімю, і мені це потрібно було вже і негайно. Я розумів що без наставника я цей шлях буду проходити ще декілька років, тому почав пошуки наставника. В процесі цього виявилось що деякі з моїх друзів були записані на БАЗУ в листопаді. Діма зідзвонився зі мною, ми зустрілись поспілкувались, і вивилось що через два дня, після того як ми поспілкувались, буде проходити ПШ  , на який мені страшно було йти. 

Перший шаг проходив цілий день (я незнаю чи пішов би на базу якщоб небуло ПШ). Перші години чотири нас настроювали на вихід в поле, проробляли наші страхи підходу, страхи розмови з дівчатами. Сподобалось структура завдань, які починались від самих простих і почучуть ставали складнішими. Дуже великий респект сапорту Сергію від якого йшла нереальна моральна підтримка яка мені недавала пасти духом, без нього я би проїбланив ці дві години на вулиці нічого не зробивши. Останнє завдання було зібрати 10 номерів телефонів, я взяв єдиний номер телефону за 3 хвилини до закінчення відведеного на завдання часу, і це мені зірвало башню(то я тоді так думав, в реальності, чучуть надірвало :rolleyes: ). Страх підходу до дівчат все ще був на високому рівні( я шукав куча відмазок щоб не підійти).

І ось розпочалась БАЗА.

Сподобалось що база була побудована за таким самим принципом як і ПШ(тобто завдання були від простіших до тяжчих). Перед першим блоком бази мої страхи підходу були на досить високому рівні. Дівчата здавались для мене якимись монстрами які поглядом мене ізпепелять ябо зломають руку якщо я з ними заговорю. Дуже тяжко було змінювати свої переконання які були набуті протягом всього періоду життя, і тільки завдяки хорошим тренерам і їх вмінням , мені вдалося перебороти в собі переконання які мені мішали знайомитись з дівчатами, з кожною такою зміною переконання мені зривало чучуть башню, і ці зриви були подібними до того який був на ПШ. Кожно дня моя голова надривалась все більше і більше і на другому дню бази я зумів провести першу свіданку з поля 2 на 2. За перші вихідні я набрався досвіду більше ніж за 30 років життя.

Дуже наглядно було показано як проходить процес зваблення для чоловіків і як для жінок.

Польові завдання які давались в будні дні проходили важче ніж на вихідних, думаю це тільки було повязано з роботою і відсутністю мотивації протягом дня, Хоча мотивація поверталась коли зустрічався з Сапортами, вони давали і "пінка" і моральну підтримку.

Потім почалась друга половина БАЗИ, це клуб і поведінка в ньому. Я не є прихильником клубів але досвід першої половини бази дав мені зрозуміти що страх це тільки стимул получити позитивні емоції. Після успішного завершення задачі,насолода перемножується на страх який був перед початком. І скажу що емоцій в мене було уйма.

В загальному база мені сподобалась тим, що все було розкладено по полочках, атмосфера яка панувала в залі була спокійною, і люди не боялись розповідати про свої фейли, навіть навпаки, вони хотіли розповісти про свої фейли, томущо разом з тренером можна було розібрати ситуацію і зрозуміти що робилось не так і як уникнути цього в майбутньому. Ніхто тебе не осудить і нічого поганого нескаже, думаю це було через те, що в перші дні бази кожен відкривав різні переконання і у всіх получилось відкрити те, що всі люди вчаться на помилках.

Єдине про що жалкую,так це те що не получив цього досвіду років на 7 раніше.

Я розказав свій досвід БАЗИ, якщо хтось хоче получити подібний свій досвід, то не зволікайте і не відкладайте на майбутнє, як це зробив я.

ПС. Якщо йдете на базу , то краще взяти відпустку на цей період, бо зі страхом підходів і проблемами на роботі ця задача стає набагато складнішою (робота дуже пригнічує внутрішній стан).

• 0

#5 YakymenkoV

YakymenkoV
  • Участник
  • 1 Cообщений
0
Обычный

Отправлено 22 Ноябрь 2018 - 11:00

Привіт

До бази моє життя було доволі таки скучним і однорідним. Я не знав як це змінити і я знайшов такий тренінг як "РМЭС". Навіть враховуюче те, що я багато халтурив моє життя змінилося в кращу сторону).

Велике спасибі тренерам, особливо Куші, які дійсно показали що все можливо, головне не боятися)

Спасибі сапортам які давали пінки животворящі,помагали нам.

Якщо хочете проходити цей тренінг - обов'язково беріть відпустку, лікарняне і тд. Так буде в рази легше
  • 0

#6 Roma_Avols

Roma_Avols
  • Участник
  • 1 Cообщений
0
Обычный

Отправлено 23 Ноябрь 2018 - 07:24

Йоу

До бази вже займався темою, проходив один тренінг, читав книжки Леслі, і впринципі успішно закривав середнячкових дівчат.
На тренінг пішов, щоб позакривати свої слабкі місця у звабленні, отримати цілісну стратегію, із розбором всіх підводних каменів на кожному етапі, і підвищити рівень дівчат яких я зваблюю. Зразу скажу - інформації я отримав рази у два більше, ніж очікував. Все структуровано, як у підручнику. Круті техніки, які конкретно дають тобі поняття "де ти знаходишся" і що потрібно в даний момент робити.
Окремий пам'ятник треба поставити саппортам і Дімі організатору. Зворотній звязок від них мене прям рееееаально роздуплив! 

До речі, тусовка зібралась прям дуже крута! всі дуже класні відкриті і дружелюбні

Обов'язково рекомендую висипатись! Тому що на останніх вихідних ви реально будете вареними сасіськами: ти не спав нормально кілька днів, а ще теорія, вечором клуб який переходить в тусу на хаті після 4-тої, з якої ти напряму йдеш на теорію на 12 ранку, в 14 тобі в поля, а в 17 знов теорія...

Дякую тренерам і всій львівській тусі, ви прям ахуєнні!)

Dvizsh must go on :cool:

• 0

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0